Jun 27, 2006

Ateh dah balik...:)

well.....flight delay gak....klu ikut schedule asal....sampai sini 2.30pm.....kami smpi sana...tgk kat schedule...1538....nasib lah kuar lewat sket...klu tak...lama gak nak tunggu tu....and at last flight landed at 1608....dekat2 4.30 baru nampak muka ateh.....ateh ckp mmg dah lewat dr sana sbb MAS ada communication problem ngan menara kawalan kat London...sejam lbh gak dlm flight baru bleh terbang...

and yang paling best sekali...tgk muka Muzaffar yang konpius sbb dia selalu terkonpius antara cikngah ngan cikteh nyer.....hahahha...mmg kalaka....dia langsung tak berani tgk mata ateh....bila tanya sape...dia jwb cikngah..tapi pandang tempat lain...rugi betul coz aku ngan hubby...2 2 tak bawak kamera....terlupa betul padahal dari opis mmg dok ingat nak amek coz nak tangkap gambar Muzaffar yang konpius....

dari KLIA kami ke IN** amek angah.....coz angah ade miting ptg ni and takleh join amek ateh di KLIA....pastu gi makan2 and lepak2 kat tempat makan area nilai....patut lepak kat umah aku dulu...tp angah ader interview arini...sian plak klu lewat balik sban nnt...lbh kurang 6.15 kami berpecah....aku, hubby, boy & Muzaffar ke Putrajaya dan yang lain2 balik ke sban...insyaallah...this weekend bleh lah melepak bersama2....:)).....

ni gambar Muzaffar ngan CikTeh nyer....guna phone kamera jer....



4 comments:

sheila said...

best adik dia dah balik yer :) cute pics muzaffar mandi2!

mazlyna said...

thanx...:)

daemon said...

ateh single lagi ke... ahhak ha.. JK only

Anonymous said...

Excellent, love it!
»