Aug 16, 2007

Muzaffar and his new car seat



Muzaffar with his new car seat....he really loves it..ni gambar 2 hari, pagi b4 gi nursery....sebok baca buku..;).....by the way...car seat yg plan nak beli untuk muzzammil...kami dah beli last sunday kat mothercare alamanda...nape awal?....huhuuhu....sebab dpt harga yang best sangat.....harga asal 969rm...mahal ekkkk...tu lah yg org komen....tp good in quality...brand britax....and muzaffar punye...graco....well...car seat tu kami dpt diskaun 30%...bnyk tu....sbb tu yg trus beli...simpan kejap smpi umur dia 9 bln sbb skang pun nampak muzzammil masih lagi suka dgn basinet dia tu...relex kot....

hari sabtu kami jln2 ke KL ngan atuk, wan, cikngah and cikteh...plan nak carik baju raya...tp tak jumpa coz masa jln2 kat jln TAR..mcm nak hujan...so...trus ke SOGO....mensoping benda lain lah plak....and paling tak best...jumpa car seat muzaffar...lagi murah...ade diskaun 30%...nasib baik hubby yg bli...dia tak kisah...klu aku...mau bbrp hari dok pk pasal kerugian ku itu...hahahaha....and paling best tu....car sear muzzammil pun abah nyer yg belanja....selamat mama nya...huhuhu....


aku pk nak letgo carseat muzaffar yang lama....sape2 berminat leh contact wa ha...harga boleh dirunding....;)....gambar ade kat bawah tu.....

2 comments:

ummidanpapa said...

salam...ada lg ka carseat yg lama tu??(,")

mazlyna said...

salam,

sorry....lama dah jual seat tu...