Sep 15, 2008

Gunting rambut

semlm bawak bebudak gi gunting rambut sambil abah nyer plak sebok pi jumpa kawan (hangin gak ni...asal balik sban jer sebuk ngan xtvt dia ).....aku gi ngan abah n adik aku yang bongsu...mula2 gunting rambut muzaffar dulu...dia ok jer....masa kecik dulu jer asik meraung klu gunting rambut...skang ni ok dah...cuma dok bising geli time nak cukur tu...








pastu muzzammil nyer turn plak....cam biasalah...atuk nyer yg akan pangku dia setiap kali gunting rambut...memula dia ok....lama2 tu asik kena pegang kepala jer...meraung lak jawab nyer....hehhhee....ape lah adik ni...kan ok sket tu dah potong rambut....










aku pun potong rambut gak...tp aku potong ari sabtu....hmmm...dah tersalah potong sebenarnya...terlebih pendek....cuak gak memula tu...nasib hasilnya memuaskan hati....hubby pon suka...:))))....dan hasil nya?


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


bawah lagik....


*


*


*


*


*


*


*


*


*




heheheheh...sorry aaaa.....takkan lah aku nak letak gambar kat sini kan...hubby pun dah pesan...jgn letak gambar ni kat blog tau.....hahahhahaha...utk mata2 tertentu sahaja kay...;)

2 comments:

lily lotus said...

uish..siap berserban pakcik gunting rambut tu..mesti dia taknak potong rambut org pompuankan..

mazlyna said...

mmg kedai ni utk lelaki sahaja...pompuan yg masuk pun tukang escort jer..huhuhu...tukang gunting bebudak sejak kecik...masa qeqah pun pakcik ni yg cukurkan rambut...