Sep 9, 2008

Pizza NAD bukan pizza hut kay..;)

semlm aku berbuka ngan makan ini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


home made pizza ok...sooooooo yummmiiiiii.....tapi bukan aku buat aaaa....my opismate...selalu klu time boring2 kat opis ni...kitorang pakat buat ramai2...kumpul2 duit...pastu masak kat opis....sangat best kay...bleh letak isik bebanyak....mayo bnyk2...pendek kata...sume pun bnyk...huhuhu...tu yg lagi sedap tu...

tp kali ni...tokey buat sume...kitorang oder jer....hehehhe...

ade sesapa berminat....bg tau ekkk...penghantaran boleh dibincangkan....kan Nad?....hehehe...pandai2 jer akak iklan kan ni ha...klu ramai nak oder....kena bg % ni...;)

by the way...sahur pun aku makan benda ni gak....aku potong 6....2 makan masa buka semlm...and i'm so full......pagi td sahur makan sekeping lagik...maknanya masih ade lagi separuh....phewww...jenuh nak abis kan...lagi den tak makan pizza plak.....

sambung makan buka arini??...no way....aku nak masak daging masak lada itam arini...heheheh..nyum nyum....dah 2 hari tak makan nasik ni...ari ahad buka ngan spaghetti...semlm piza....klu arini piza gak...mata ku bertukar biru nnt....ghuhuh...baru yo!

2 comments:

lily lotus said...

erkk! nmpk sedap!!
wahh..klau nak jual rasa baper
hengget??

Anonymous said...

emmm..
murah jer..RM22
dijamin puas hati...
sila la beli...dijamin puas hati..
kalau nak tempah sila bagitau sblm khamis(11-09)..jumaat dah nak delivery..tapi lain kali pun boleh...