Jan 7, 2009

potong kek jom

well...semalam muzaffar potong kek kat sekolah jer...ngan kawan2 dia....sajer nak bg feel kat dia celebrate ngan kengkawan...;)...and of course lah muzzammil wajib ader...dia sorang jer budak nursery yg menyelit kat majlis abang nyer...;)

diorang wat potong kek ni masa break minum pagi....dalam kol 10.30 camtu...



rupa si handsome boy di pagi hari lahir....sebok suh amek gambar


kek besday nyer...no kartun2 or segala tok mak nenek....aku beli ape yg dia nak makan and his favourite is chocolate kek...dan cikgu siap bg tau kek habis licin tak macam selalu yg bnyk berbaki and muzaffar pun makan bnyk....tu yg best....klu kek cantik2 pun bebudak tak suka makan...takde maknanyer...

btw....ultromen tu sajer jer letak satu sebab budak kat kedai tu ckp nampak kosong sangat klu tak letak ape2...


ready nak potong kek....amek gambar ngan adik dulu...;)


beria tiup lilin...;)


potong kek time...;)


potong ngan adik plak


ni plak selit sket gambar kengkawan sekolah nyer....


ps: nak tau wish dia untuk besday ni....CD BEN 10....nasib abah nyer dah belikan semlm..klu tak harus ku pi carik arini....bukan ape...tak larat hari2 dengar dia nyanyi lagu:


".................abah dan mama belikan saya CD BEN10......." aku tak ingat depan ngan belakang lagu tu.....tapi tu lah dia dok hightlight hari2...


antara makanan untuk goodies...beli kat gudang borong kat jalan klang lama....jimat kos sket...;)


dah siap bungkus....sempoi jer....takde pe2 special pon....buh dlm plastik air jer..senang nak ikat..50++ bungkus tu...berterabur kang....jenuh plak...

3 comments:

rillys said...

hepi besday dear! jangan notty2 ok ;)

mazlyna said...

tengkiu auntie lily...;)

Mama_anggun said...

ina, apa nama kedai kat jln klang lama tuh?? aku pun nak gi jugak la...besday kembar aku hujung bulan nih...