Apr 20, 2009

Peringatan!

kepada sape2 yang masih belum isik dan hantar borang LHDN.....silalah berbuat demikian yer....

tinggal tak berapa hari jer lagi sebelum due date...

klu nak login.....boleh klik kat sini....

silalah laksanakan tanggungjawab anda....

huhuhuu....

dah tengok iklan LHDN baru kat TV?....yg Afdlin Shauki ngan Vanida Imram berlakon tu?....yg kisah Vanida nak bersalin tu....huhuu...siap buat iklan baru nak suh orang bayar cukai...;)

aku baru jer submit pagi ni...isik nyer lama dah...tinggal nak klik hantar jer....;).....mujur ada PCB....klu tak...masak nak membayar...;)

4 comments:

Mama Adib said...

alamak ku lum buat hu hu
sik tertinggal EA form kat umh huhuhu

mazlyna said...

huhuhu....wat cepat.....takyah isik form...buat online jer...lagi senang...;)

cik maz said...

hampir2 keterlupaan...tengok twin berlakon kat tv baru tingat... huhu...

Lensa Perusak said...

oh yang ni ke yang diperkatakan LHDN tu?
wah wah boleh dapat royalti nie.