Jun 5, 2009

update IJN

aku kat IJN skang...

nak dok kat opis pun hati tak tenang....

procedure tak leh nak buat....

bahaya sebab salah satu yg block dekat ngan urat tunjang...

so...skang...kena buat open surgery....

belum tau lagi nak kena buat bila sebab doktor lom datang jumpa lagi...

jap lagi...nak balik putrajaya nak amek bebudak.....bebudak pas kol 6 baru boleh naik ward...

klu ade playground kat dlm ijn ni kan senang...biar jer bebudak main....boleh lah gilir2 perhatikan bebudak...

2 comments:

Amelia said...

Insyaallah.. it's going to be ok. Cakap ayah ko jgn risau sangat, nanti darah naik, lagi susah.
Ko pun jgn tensen2... kang teberanak lak kat ijn tuu..

mazlyna said...

thanx again melia..