Jul 22, 2009

melawat kawasan

tadi pagi rutin check-up cam biasa...last check-up kat KKPJ.....next week takyah datang dah sebab khamis dah nak admit...

alhamdulillah...sume ok...cuma kaki dah mula bengkak sket...

pas selesai...pi tengok umah kejap....tengah berkecah giler...tp suke...;)

harap2 sume nyer mengikut schedule lah...klu tak...siap2 tak siap pun....ahad ni ku pindah masuk juga...tak bleh delay dah....



ps: besok ku udah start cuti....besar kemungkinan akan bercuti terus hingga bersalin....doakan saya dan baby selamat yer...mekacih...:)

8 comments:

fazlina said...

..aku sekeluarga mendoakan agar kau selamat melahirkan cahayamata yang ketiga..insya Allah..masa pindah tu jangan buat kerja berat2 sangat..nanti jangang lupa buat house warming tau..

Amelia said...

selamat2 semuanya.. selamat bersalin dengan selamat, selamat berpantang dgn tabahnya, selamat berpindah dengan selamat.. selamat mengemas (yg nie aku rasa utk laki ko.. hehehe) ...

na, brapa riban ko korbankan utk semua2 itew??.. tambah cabinet, grill & awning lorr...

aziahmk said...

aku doakan yang baik2 sajer untuk ko dan semoga semuanya selamat. insyaallah...

mazlyna said...

Faz,

thanx for the doa..insyaallah..tak buat benda berat kot..tengok jer...;)....house warming?...huhuhu...kena tgk budget dulu..;)

mazlyna said...

melia,

thanx for all the wishessssss....;)

berapa riban habis?...huhuhu...biarlah rahsia...;)

mazlyna said...

aziah,

thanx beb!

mydira said...

dah start cuti yek... smlm lupa, ko last day hari nie... harap2 semua selamat yek... pindah rumah, operation, mak dia n baby, etc...

ari ini opis sangat sunyi sekali...

lily lotus said...

semoga semuanya selamat...