Jul 7, 2009

NUR KASIH


aku sangat suka ngan cite ni.....

cerita nya...muzik nya....sume best...cam kena pada tempat nya...

cerita nya amat menyentuh jiwa....hahahaha....

cuma yg kurang best....jumaat mlm....selalu nya kami on the way balik ke umah parents....selalu miss...:(

so...kena layan online lah....kureng sketlah sbb screen kecik...;) <-- alasan belaka...huhuhu

2 comments:

Amelia said...

aku pun layan cita tuh.. sebab dah tertengok dari mula..

x sabo nak tengok kesudahan. aku rasa si adam mesti syok balik kat bini dia nanti..

mazlyna said...

klu cite ni dia buat slot ptg2 hari2 lagi best...penant nak tunggu...seminggu sekali jer..;)

aku rasa pun camtu gak...mesti diorg ok bila sama2 dah abis study....tp lagi best klu dia kawen ngan aidil...;)...perang dunia ketiga plak ngan si sara tu nanti...hahahahha