Jul 14, 2009

pindah segera?

ada kawan2 yg komen.....diorang kata kitorang tak patut rushing nak masuk umah baru..amek masa...buat betul2...baru pindah....

by the way...nak kata rushing buat sume benda tu tak juga...kami dah start carik kontraktor2 berkenaan bbrp bulan b4 diorang schedule kata nak bagi kunci....cuma nak buat final decision jer nak guna sape....

selain nak pindah cepat sebab takmo tanggung 2 umah nyer kos yg mana monthly pay jer dah lebih 1.5k sebulan.....kami juga ade sebab yang lebih konkrit...

iaitu.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*




lihatlah keadaan rumah ku sekarang....crack di sana sini....kami pun memang ditawarkan untuk berpindah ke rumah lain supaya proses pembaikan boleh dijalankan....

TAPI.....dari buat keje yg sama berulang kali.....adelah lebih baik kami pindah terus ke rumah sendiri...tak gitu?..;)

by the way.....itu cuma gambar crack kat master bedroom jer...takyah lah nak tunjuk satu umah....ade plak yg ngeri nnt.....my mom pun sangat risau tengok keadaan umah ni...takut terjadi kejadian yang tak di ingini....

4 comments:

Mama Adib said...

mak aih, memang wajar cepat2 pindah umh baru tuh

mazlyna said...

sudah semestinyer...;)

::@FiQ said...

bhayenyer...harap2 xde mende belaku menjelang nk pindah tuh...

salam singgah** :)

mazlyna said...

afiq...

insyaallah...doakan kami selamat sehingga kami selamat berpindah...;)

tq sebab sudi menyinggah...

btw..org kampung batu yer?...;)