Dec 9, 2009

my makan corner


ini adalah sudut dibelakang saya.....atas drawer tu sume saya letak makanan dan jugak tempat letak cawan dan alatan mengepam yg basah....

air minuman yg wajib diminum dengan banyak....selalunya...2 jug kettle tu habis during working hour.....dlm tumbler tu backup....kalau malas nak bangun gi pantry....saya re-boil sahaja...;)

ada jugak....milo, gula dan oat serta susu anmum breastfeeding dan biskut jacob yg dah berapa lama dah tak abis2 gak

nampak beg gedik saya?....huhuuh....itulah tmpt menyimpan susu perahan sepanjang berada kat opis....ingat nak carik mini fridge.....lom jumpa yg kena ngan budget lagik....;)

yg ni plak stok yg simpan dalam kabinet besi...malu oooooo nak display sume...;)...kang macam nak bukan kedai plak.....stok dah sayup dah tu.....bulan ni tak sempat lagi nak pi soping.....mungkin hujung bulan nnt jer sbb next week takde kat opis....ade training....so....abiskan jer mana yg ader dulu...

yg last2 ni tak berapa berkenan kat tekak....so...kena abiskan dulu baru beli baru...klu tak nnt....memang tak dimakanlah jawab nyer...;)


3 comments:

Mama Adib said...

mak aih,meriah dan selambanya

ha ha mcm kat umh lak

mazlyna said...

hahhahha...memang selamba...;)

tapi saya tak kaco kawasan org...hahahah

lily lotus said...

hebatnya u..mmg sistematik abis