Jan 17, 2010

puding

first time wat puding ni....

mujur menjadik....itu pun bbrp kali gak lah sms n call cikngah nyer utk konpem kan prosedur.....hahahaha....selalu cikngah yg buat....siblings yg lain tukang ubuh dlm bekas jer...

so...kali ni buat sensorang...ade sedikit gelabah lah jugak...huhuhuh...

btw...ada sedikit besday celebration on hubby's side semalam(sabtu)...sajer2 lah membawak makanan sket...asik bawak perut jer kan....sesekali...merajinkan dirilah jugak...

mujur menjadik....siap ada yg nak wat oder lagi.....;)

2 perasa dah siap.....beratur sementara nak bagi sejuk

sudah sejuk...boleh masuk fridge utk bagi lagi dingin...baru sedap makan...:)
(bak kata cikngah...sudah sama bnyk ngan susu fiera plak..;) )


3 comments:

Nurilhami said...

amboi..takkan tayang gmbr jek. resepinya mana? meh sini kasi kongsi hehehe

mazlyna said...

ala kay...resepi guna jer yg kat tepi peket nyer tu....huuhuhu....cuma klu tak suka manis2 sangat....adjust tang gula jer...;)

WANNY said...

Ina..guna pduign instant ke apa? mana nak beli bekas kecik tu? nak wat b'day anak weekend ni, ingat nak buat puding gak. emel ek..