Apr 28, 2010

mainan adik

ingat lagi dengan entry ini?.....skang sudah upgrade ke level 3...;)....level 2 kena skip sbb dia buat tak heran......tak seronok agak nya...

anak dara yang tiba2 bulat besar plak matanya....;)


dan macam biasalah kan....abang ngah takkan lepas peluang......masa baru2 abah nya buatkan aritu pun....dia sahajalah yg kongker....sampai terantuk adik di tolak nyer....

itu di tangan...si ironman yang menjadi pilihan akhirnya masa soping di toys r us minggu lepas....

TAPI...yang jadik pemenang kali ini?.......jatuh kepada....

drumroll....











































































hahahaha...tak caye kan?....along pun berhajat juga rupanya.....saya naik mandi.....turun2 bawah jer....tgk budak2 sume dah lelap.....yg best sekali...along siap masuk kat dlm tu.....dan macam biasa jugaklah.....buku haaaaarus ada bersama dia...;)

tengoklah cara dia melipat badan......saya pun tak tau camner nak alihkan dia......abah nyer sampai lewat mlm baru alihkan tidur dia....;)



1 comment:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

berhjt jgk nkbeli ni, tp takut darwisy tak men plk kang membazir..dia suka golek2..best la..