Jun 21, 2010

KL bird park

finally...sampai jua kami ke sini....:)

yang amat teruja....haruslah budak2 2 orang itu....anak dara nan sorang pun tak kurang juga happy nyer..;)

sampai2...haruslah amek gambar dulu kan...


along yg bz baca pamplet....kang sesat plak kat dlm nun....;)

mama and the kiddos lah pulak....berehat kejap kat depan inkubator telor ayam...;)

anak dara yang leka tengok burung.....bila tangan abah nyer kena patuk..dia yang lebeh2 menjerit...;)

along dan angah yang happy berjalan berpimpinan tangan..

KAMI!...:)



7 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sesekali jalan2 gini ngan anak2 sonok kan kak...ehehehe

mazlyna said...

sonok tapi leteh.....balik....pengsan!...huhuu

diLa said...

waahhhh, best2...tp nnt aniq mst tdo klo bwk dier g tmpt2 ade hewan nih...huhu

fazlina said...

..maz..agak2 berapa jam ek..nak round taman tu? nak estimate masa..

mazlyna said...

dila,

tunggu dia besar sket....tapi fira excited jer tgk sume....jgn binatang tu approach kat dia sudah...menjerit dia....huhuuhuhu

faz,

aku aritu lebeh 3 jam gaklah....tp jln relex2 jer...penat duduk2....minum...makan eskrem....bg can jer kat budak2 ni tgk puas2....selagi dia takmo gerak....dok jer situ tunggu....

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

umakaihhhh!! mcm besar je tmpt ni.. mau pengsan kejar anak bukan pengsan jln tmpt2 luas! hehee

mazlyna said...

fiza,

memang sangat luas...lagi luas dari zoo negara....gi zoo aritu pun kami menapak gak tak naik trem...tu yg terasa bird park ni lagi luas...;)

takpelah.....bg can kat budak2 meng explore...lg pun kat dlm tu taklah bahaya sangat nak lepaskan diorang lari2...:)