Jul 31, 2010

Anak-anak comel

sangat susah mau pilih...

sume nyer comel2 belaka....;)

rasa mau amek sume jer tapi mak tak larat nak bg hadiah sorang satu....

hadiah ader 4 tapi pilih 5...huhuhuu...nampak sangat rambang mata....tapi takpelah kan sbb saya tau ader yg tak ber CD pun...;)

so....pada ibu2 bagi anak2 di atas...sila hubungi saya dengan KADAR SEGERA untuk menuntut hadiah anda....

sila emelkan maklumat berikut :

nama ibu :
nama anak:
tarikh lahir anak:
address blog:
alamat nak anta hadiah:
nak CD : YES/NO

ke mazlyna at gmail dot com....

paling lewat hantar maklumat adalah pada rabu 4 Ogos jam 5 ptg.....kalau tak...hadiah akan bertukar tangan....


okey....now utk semua peserta pulak....kalau gambar anak anda takde kat atas tapi anda SANGAT berhajat utk memiliki CD tersebut...sila emelkan maklumat macam kat atas kepada saya yer......mana tau pemenang kat atas taknak CD or lambat bg maklumat...CD tersebut pasti akan menjadi milik anda....First Come First Serve yer....

Good Luck again...;)



8 comments:

alyyani said...

oh dah ada pemenang ye. tahniah kepada semua pemenang! :)

alyyani said...

salam, tumpang lalu. jemput ke blog join contest saya. thanks!

http://nayville.blogspot.com/2010/07/moment-with-newborn-baby-contest.html

nak tulis kat chatbox, takde pulak. :)

Intan Inn said...

salam...huhu.tak ada rezeki anak saya..tak perlain kali boleh cuber lagi...tahniah kepada anak2 yang comel tue yang menang yer

mamalieyna said...

waaah anak saya salah seorang yg bertuah itu..already send the details to ur mail..thanks ya! ^_^

Huda said...

salam,

mama lyn..anak sy menang yer..thanks pilih husna :)

nnti sy emelkan yer..

Yaati Nor said...

oh sbnrnya saya tak nampak dan xjempe nama pemenang..huhuuhuhuh

Yaati Nor said...

saya klik taju nie kuar tp xkuar gambar la kak..teringin nak tgk gambar sape yg menang..huhuhuh

Yaati Nor said...

yeah!!terima kasih kak lyna..saya..eh silap..zahra dah menang dlm contest nie..dah dapat dah CB pink.love2 tu td cek kat tempat surat unit saya..terkejut nampak bungkusan oren namaku..huhuhu gumbira ibu zahra nie....kak..sbnrnye saya nampak gambar zahra kat blog akak kat bwk kecik tu..tp klik full entri tak nampak gambar..huhuh sedih..tp skrg dah menang rupa2 rezeki zahra kali nie..terima kasah byk2...