Jul 14, 2010

handbag give away....

sape nak handbag ni?....saya nak bagi ni.....

oke....sape nak......sila buat ayat ringkas tak lebih 30 patah perkataan kenapa anda nak handbag ni.....

masa saya bagi dari sekarang sampai 14 julai jam 5.00pm.....15 julai saya umumkan sape dapat....;)

lain2 syarat...sila baca kat bawah yer...



1. Silalah jadik follower kat http://mazlyna.blogspot.com & http://mom2muzz.blogspot.com (tolong bagi ID yer...nnt saya tak kenal anda)

2. Sila buat satu entry dengan tajuk diatas dan jangan lupa untuk letak gambar di atas didalam entry tersebut serta link kan ke blog ini.

3. Letakkan gambar tersebut di side bar anda beserta link ke blog ini.

4. Sticky note kan entry anda sehingga 15 Julai 2010.

kalau saya susah nak pilih pemenang nyer nanti...bonus mark akan diberi kepada 5 penyertaan terawal...

hadiah saguhati lak:

organic cotton cloth pad satu setiap seorang


suka?...so...tunggu apelagi...mulalah mengarang ayat...;)

ps: handbag bukan authentic yer......saya beli kat penang....lama dah beli tapi tak pakai2.....dari saya simpan...baik saya bagi pada yang sudi...

69 comments:

Aleeya said...

waaa nak henbeggggg kaler dia cantekkk ..

diLa said...

salam mamalynn,

kite dh join, sila la lihat yer :D

http://gegurl-euww.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

tq tq

diLa said...

mama lynn,

lame dah, jdik follower blog nih... nnt chk le balik :D :D

::Mamalyna:: said...

salam kak lin, saya join..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

tq so much:D

aZuRa AhMaD said...

askum...nak join gak..jika ada yg terkurang bgtau ya...

http://zamzura1405.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

cicakgirl said...

Assalamualaikum
saya sertai!
Follower iD : cicakgirl
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

~Ney Ezzo~ said...

Salam..join giveaway ni..=)

id : Ney Ezzo

http://nukilanmereka.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

Sheela Faizura said...

Salam..saya nak join contest nie tp x taw camne nak buat sticky note..boleh tlg ajar saya? thank u..

alawiah raji said...

sy nak join GA ni....
sy dah follow awk
ni link sy k
http://luahansanubarihati.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html
jemput visit ya

tiefazatie said...

hey mama lyn..
ifa nak join ye..

id follower utk both blog sis: tiefazatie

nie url entry+reason nape ifa nak handbag tue..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

tq!
wish me lucky..=)

tiefazatie said...

hye mama lyn..
ifa nak join ye..

id follower 4 both blog sis: tiefazatie

my entry url+reason nape nak handbag:

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

tq!
wish me luck!

mazlyna said...

Salam....

mekasih sume sebab sudi join...;)

good luck yer utk semua...

btw...sebab blogger agak gila semalam....ada komen2 yang hilang...

nak update kat sini....

peserta pertama:

diLa has left a new comment on your post "handbag give away....":

salam mamalynn,

kite dh join, sila la lihat yer :D

http://gegurl-euww.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

tq tq

ps: klu ada yg dah post tapi takde komen dia kat sini....tolong bg tau yer....takut terlepas pandang...

tq again...:))

mazlyna said...

utk Sheela Faizura,

cara mudah utk buat sticky mode:

buat entry pastu publish...bila dah publish....gi edit post......pastu gi kat bawah tu ader post option...klik kat situ...pastu ubah tarikh dan masa...

oke?

klu tak paham...bg tau yer...

Nida said...

Salam perkenalan..

Nida mencuba, mudah2an ada rezeki..aminnnn

http://nisajijah.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

id follower: Nida

aku dan sesuatu said...

nak join jugak..nak jugak beg tu pakai raya..heheh
ni url saya

http://putrirajaperak.blogspot.com/
id : aku dan sesuatu..

aku dan sesuatu said...

nak join jugak..nak beg pakai raya
saya dah follow

pembetulan id saya :gee

http://putrirajaperak.blogspot.com/

Yaati Nor said...

saya nak join tp mcmn nak letak gmbr kat side bar tu?

mazlyna said...

Yaati,

salam...

gi kat design...pastu amek add a gadget...pilih picture...pastu letak gambar handbag tu dan link semula ke entry ini yer.

tq

mazlyna said...

salam...

putrirajaperak....maaf yer...saya tak jumpa entry berkenaan give away ni....tolong bg link supaya saya boleh terus ke entry give away ini yer.

TQ

Cdeera said...

salam

saya nak join jugak. dan dah jd follower jgk...

id: cdeera
link : http://cdeera.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

ayat2 cinta:
kalo dapat beg nih, sure hari raya saya lebih bermakna...

hahhahahha

TQ

tiefazatie said...

tq sis singgah blog ifa..=)

Sheela Faizura said...

Salam..akhirnya saya dah berjaya buat sticky mode..Thank you coz ajar saya 1st time buat sticky mode..(",)

Follower id for both blogs :
farisha86_tiara

Email address :
farisha_tiara@yahoo.com

Bloglink:
http://sheelafaizura.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

Nurul Balqis said...

join ur contest sis :)
dis is my link:
http://puterisabaa.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

anin said...

salam anin dh join

id: anin

blog link:
http://seindahbayu.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

Anna Da Lady said...

hi there..hehhe..nak jugak...tapi, takpela...kita bagi kat org lain...hehe

Yaati Nor said...

kak mazlyn..tak paham nak wat sticky mode tu..pastu saya nak masuk contast bb kat play ground jugak..mn nak letak atas dulu nie..hatiku berbelah bagi...huhuhuuh

mazlyna said...

nak buat sticky post tu....siapkan posting...pastu post....pastu edit post semula....gi kat post option kat bawah sekali tu....pastu tukar tarikh kat situ....

nntlah jap2 lagi saya buat tutorial satu pasal sticky post ni...;)

masuk jer 2 2 contest...tak kesah mana atas mana bawah...yg penting...ada...;)....klu kat posting dia mmg letak latest date kat atas...

Yaati Nor said...

ahhaa..terima kasih..

Yaati Nor said...

salam..

saya dah paham semua yg akak ajar..
nie link saya : http://yaati83.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

id : yaatinor..

terima kasih kerana tunjuk ajar..harap saya menang...tq..

mish.qist said...

akak, saya join tau.

http://kisah-ahmoichantek.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

id: miSsQ

terima kasih ;)

~Ney Ezzo~ said...

hye...da edit blek..da ltk link kt gmbr handbag tu...

http://nukilanmereka.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

zaikulim said...

salam..zai dah join

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

gewecun said...

salam..

mama hiro join ya:

http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

mache2

Sherry said...

dah follow 2 blogs

id: sherry

blogged http://tempopink.blogspot.com/2010/07/sticky-note-handbag-giveaway.html

good luck :D

taufidris said...

Id:taufidris

Link:http://taufidris.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

Qard91 said...

Qard join

Id:Qard91

Link:

http://qard91.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

tq

SoFiaHB said...

Join

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

::m!SS edURA hanUM:: said...

HAI..join ur giveaway

id:missedurahanum

http://missteletybes.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

sue said...

hai,
join

follower ID - sue

http://lovelysue-mivida.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

Adyshariz said...

salam

aisha join giveaway ni

http://ady-shariz.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

id : adyshariz

thanks

Izan Ishak said...

salam kenal mama lyn...

id follower: Izan Ishak

boleh check n3 kat sini...

http://diariummi-contest.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

tq~

captain anjang said...

http://erincetrytest.blogspot.com/2010/07/handbag-contest.html

LyNn'Azlina said...

Salam...
Lynn dah join...semoga ada tuah tu...
cuba nasib...
id:lynn azlina
url n3 : http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

Afne said...

salam,

afne join ni jugak
http://noorafne.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

kakyong said...

kakyong pun nak join

id = kakyong

entry :
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

ALEEN MOHAMAD said...

saya pun nak handbag ni...

id: azlindamohamad

http://aleenmohamad.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

Izan Ishak said...

salam mama lyn...
say join ye~

id: Izan Ishak

http://diariummi-contest.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

faris said...

saya join yerrr

http://berongjb.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

id : faris

tq

faris said...

saya join yerrr

http://berongjb.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

id : faris

tq

~dYaHaHa~ said...

salam...nak join...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

funkylens / yuyiehouse said...

SALAM, kak,
saya join blog ni tau.
ni link dia;
http://yuyiehouse.blogspot.com/2010/07/join-giveaway-from-kak-mazlyna.html

saya dh follow akak.
:) handbag itu cantik!!!!!

nuraarin-life said...

Salam mamalyna.

Saya pun nak join juga.. hadiah handbag tak boleh dilepaskan...

My ID: nuraarin-life
My mail: nuraarin@yahoo.com

http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

Wansteddy Tales said...

dengan besar hatinya join giveaway ni ><

http://wansteddy.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

BUNGA said...

Salam perkenalan.
Saya join jugak yer

ID: Bunga

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/07/handbag-ga.html

tq :)

✖Nur Fazlena Muhammad Fouzi ✖ said...

dah join.ini link saye mama:

http://eynafz.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway-dari-mama-lynn.html

email:farena_fazlena@yahoo.com
nama:nur fazlena bt muhammad fouzi

yaya said...

salam

yaya nk join Ga nih :)


http://imlilbitcrazy.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

id follower : yaya

ALEEN MOHAMAD said...

salam mama lyn...

saya dah join, tapi risau kalau tak memenuhi syarat... bagitau saya ye kalau ada yang kurang....

id : azlindamohamad
http://aleenmohamad.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

tq!

Em's Family said...

salam, saya join juga yer

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

My ID: Em's Family
my email : mummymer@gmail.com

Thanks

nEa FleriDa said...

Salam..

wahh ramai nya join.. sy pon nk jugak namdbag tu ;)

id: neaflerida
email : flerida_haliza@yahoo.com

http://neaflerida.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan mamalyn,

Saya nak juga sama2 join yea

ENTRI SAYA

HANI said...

assalamualaikum..

saya join

http://haniarina-hani.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/07/handbag-giveaway.html

id : nana
email:nanamrul@yahoo.com

Momma Mia said...

Salam mamalyna, kami nak join juga.

id follower : mommaMia

entry : http://alinalancontest.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

vTec N girL said...

salam..sya pon da join.

id:amyha_azhar@yahoo.com

ni entry link..

http://vtec-girl.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

wish me luck..

elizadianna said...

saya nak join..

check this out:

http://elizadianna.wordpress.com/2010/07/14/handbag-give-away/

ummuabdullahsyaakir said...

Salam mamalynn..

saya dh buat entri dan hantar pnyertaan semalm.

ni link entri saya yea..

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

kakngah said...

hai mama lyn,
harap2 masih sempat memeriahkan GA ni..

my n3 >>> HANDBAG GIVEAWAY

follower ID : adnilsa_aslinda

mazlyna said...

salam...

thanx semua atas penyertaan....

sungguh ku terharu....^_^

saya dah tgk semua tapi maybe ade yg saya tak tinggal jejak sbb bnyk sangat blog yg buat word verification.....loteh makcik nak taip hurup2 tu sume.....tapi dont worry sebab sume nyer dah di jengah...

tunggukan keputusannya yer...

btw....salam perkenalan utk yg baru pertama kali terterjah blog ini....

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

alamak dah terlepas , kalo tak lh wat GA untuk wife.. whatever tahniah kpd pemenang