Jul 27, 2010

shopping day

memandangkan misi mama tak berjaya nak dilaksanakan pada hari sabtu...maka haruslah menjadik kewajipan untuk menjalankannya pada hari seterusnya...;)

klu ikutkan saya...mau pergi semula ke IOI...tapi hubby takmo gi tmpt sama berturut2 hari...so....my second option is SOGO.....hubby pun okey...

ingatkan gi awal2 pagi...taklah ramai orang....sepanjang jln memanglah tak sesak....setengah jam jer leh sampai KL dari dengkil...;).....TAPI.....masa nak masuk parking.....amek ko....panjang berderet...parking pun kat basement 2...

yang ramai.....kat tempat baju budak2lah.....

so...hasil rembatan?






3 orang.....sorang satu plastik...;)

kasi ikat rapat2.....nanti raya baru bukak...;)

mula2 ingat nak jalan2 kat jln TAR....tp si anak dara sudah ngantuk...stroller plak lupa nak masukkan dalam kete.....so.....balik sajolah pas lunch.....

balik tido....pastu pas asar.....sambung2 soping lagik kat alamanda....mission complish lah kot...tinggal mau carik gaun utk si anak dara....bnyk jumpa tak berkenan.....yg berkenan plak....harga nya......mak oiii....tak larat do....dahlah pakai tak lama mana...;)

4 comments:

mummy_ayu said...

wah...dah start shopping raya...best!!

mazlyna said...

weekend ni last nak soping....lagi satu minggu dah start pose...malas nak beronggeng ngan bebudak time pose...kang abis pahala...;).....heheheheh

MrS. F!zA said...

huhu senang soping siap! kitorg pon soping siap utk raya! hehehe

mazlyna said...

tu lah fiza....soping siap2...pose nnt dok diam2 takyah merayau dah....besar dugaan soping time pose ngan 3 budak...;)