Jan 18, 2006

Lama tak update

Fooohhhhh...lama rasa nya tak meng apdet.....bukan busy...cuma takde ape sangat nak diceritakan.

After Besday party and raya haji...weekend kami cuma dirumah...mengemas mana yang tak abis dikemas lagi....cuma hari ahad tu kami ke kajang melawat sepupu husband yang dah selamat melahirkan seorang baby lelaki pada hari raya haji yang lalu...and seperti selalu, aku takleh nak pegang baby lain. So, jealous that boy. Macam mana nak ader adik ni?...;)

"wajah yang risau mama pegang baby lain"


Actually aku baru start keje arini pas a long weekend..;). Muzaffar batuk teruk mlm ahad lepas. So, aku decide nak bawak dia gi klinik pagi isnin tu selain kepala aku pun pening coz tak cukup tido. Muzaffar start batuk dari kol 2.00am. Around 10am kami keluar gi klinik. Pas selesai check up 2thn (sepatutnya kena buat hari ni, tapi dah kebetulan batuk, buat terus jer), tunggu turn plak nak jumpa doktor. Dekat kol 1pm baru dapat jumpa doktor. Everything is ok. Takde masalah cuma batuk jer yang tak baik2. Pas amek ubat, balik. Petang gi jemput husband kat Wangsa Maju.

Malam plak tetiba Muzaffar demam. Panas betul badannya. Pujuk dia tukar baju yang lebih nipis supaya badan dia tak simpan haba. Around 11pm, temperature turun. Alhamdulillah. Risau gak kalau panas sangat. So, Selasa sambung cuti coz tak sampai hati nak hantar ke babysitter and that boy lah orang paling happy coz stay home with mama.

Today nampak ok dah and batuk nyer pun dah makin berkurangan...harap nya cepatlah sembuh batuk tu....


Tetiba tertengok gambar ni kat blog angah and terperasan ada satu kerusi kosong...untuk sape agak nyer yer???.....miss u so much akak...:(

2 comments:

ma[z]linda said...

i miss u too... =(

sha said...

hehe..
nampak risau gile muke jappa..
alahai..
org br nak pi tgk baby noris esok kak lin..
can't waitt!
:)