Mar 4, 2006

Muzaffar's Room Make-over

Hari ni kami ada projek.....mengemas dan menambah perabot bilik Muzaffar....plan nak kuar around 12.30 gi beli katil nya...tapi Muzaffar tido...so...kami berkemas sambil tunggu Muzaffar bangun....3.30pm kami ke Kajang...gi beli jer coz aku dah servey kedai nyer during lunch semlm...kol 5.00pm katil sampai and tonigt Muzaffar tidol di katil baru selepas beberapa mlm tido sendiri dibilik nya dia atas tikar huruf2nya since berhenti breastfeed....


"bilik asal"

"in-between"

"now"

8 comments:

NurElsa said...

siap ada tv sendiri tuh! :P jeles nih.

mazlyna said...

have to...klu tak dia kongker tv..mama ngan abah takleh tgk CSI...;)

cik maz said...

ala mama nie...sama macam katil cik ngah jer...beli la pa katil yg bentuk keta tu...baru cool...hik hik hik..

mazlyna said...

mahal oooo.....klu cikngah sponsor ok gak...;)

Anonymous said...

na,

muzaffar tido sensorang malam2?..

melia

mazlyna said...

aa'aah...dah tdo sensorang...tgk tv pastu lelap....kadang2 jer dia sedar awal sket dlm kol 5 camtu..klu tak...pas kol 6 masa kitorang tgh siap2 nak gi keje...:)

Anonymous said...

baguslerr :)
balqis selagi aku n hubby tak tido, sorilaa...
last night, aku suh dia tido, dia kata x nak.. nak tengok mya zara!!. Boleh??...

melia

mazlyna said...

balqis dah besar...;)....act. ape yg kitorang peratikan...Muzaffar ni tak addicted ngan rancangan tv kecuali iklan...dia sebok ngan cd2 education dia jer...:d...sebab tu kena ada satu tv lain...klu tak....sendiri mau ingatlah...;)