Oct 20, 2008

aku sangat malas

tiba2 penyakit itu datang....ish ish ish...gi lah jejauh....

hmmm...nak camner ekkk....ade cerita tapi mood bercerita tiada.....tunggu lah yer...akan ku update once the swing mood sudah ok....

mekacih kerana setia melawat...;)

5 comments:

Ted said...

x pe...take ur time...kite setia menanti...ngeeee

mkunting said...

ingat kan ade resepi baru minggu ni leh aku cuba?

mazlyna said...

ted,

mekacih...;)

mas,

ko buat malu aku lah....heheheh...serius malu ni...aku cilok resepi org jer adjust mana patut.....heheh...klu ko nak try mana2 resepi...ko carik jer link jom makan tu...macam2 ader..;)

mkunting said...

apa nak malunye...kau bukan nye tak pandai masak.aku malas lah nak survey blog org ni ...malu.....so dah kengkawan kata kalau lapar pi blog mazlyna....itu lah pasal...ok lah time makan ni...nak pi beli sandwich pulak.

mazlyna said...

wah mas, patut lah ko kurus..makan sandwich jer....;)