Oct 21, 2008

raya sudah

alhamdulillah....raya dah arini....selamat selesai pose 6 utk thn ni....rasa2 thn ni yg paling cepat aku selesaikan....klu dolu2....santak sampai ke hujung syawal...huhuu....sebab nyer....thn ni takyah ganti pose....;)...oooppppssssss....jgn salah paham yer....itu tetamu dtg pada raya ke2...tu yg selamat takyah mengganti tu...bukan lewat...cuma nyer memang pola nyer begitu...lain org lain kalendarnyer kan...

well....semlm yg jadik pemalas tu...agak nya monday blues di campur ngan pose kot.... huhuhuhu....aaallllaaaassaaannnn....

rasa2 cam nak pose lagik....qada thn2 dulu punyer....ooppsss...bukan ckp pasal hukum yer...just for self satisfaction....last year sempat buat 3 hari jer....dok bertangguh2...itu tetamu sudah datang....tak dapatlah nak puasa jawab nyer...tu yg rasa cam thn ni nak buat sebnyk yg boleh...cuma nyer arini kena break lah...kena sambut rasa dulu baru leh sambung...;)

so....for berbuka puasa semlm...aku masak lauk pauk ni....daging lada hitam, sayur goreng, salad and nuget utk bebudak....bnyk sayur ekkk?....hehehe...for hubby lah tu...qada lauk sabtu aritu...aku tak masak sayur sbb tahap kemalasan yg melanda..;)...masak lauk jer...heheheh

4 comments:

MAMA ADIB said...

Tahniah and selamat beraya..

hu hu akuh?? satu hari pun lum puasa

rillys said...

syukur dh lps poser 6..slmt hari raya ;)

ma[z]linda said...

selamat hari raya!! akak lusa kot baru nak raya. hehe. one more day to go! ;p

mazlyna said...

mama adib,

tq...sempat lagi klu nak buat...;)

lily,

tq

akak,

chaiyok chaiyok!....hehehehe