Oct 26, 2008

Hotlink





aku adalah pengguna tegar HOTLINK....hehehehhe....serius cakap..mmg ni jer lah satu2 nyer line yg aku guna....cakap lah camner pon...takde nyer aku nak beralih arah....sekalipun handphone hilang berkali2....aku tetap pi carik hotlink gak utk no baru aku....ha...sampai camtu sekali...


hubby pernah offer supplimentary dia pun....aku cakap...boleh...tp bg phone baru gak lah....HOTLINK ni aku tetap nak guna...;)


nak tau nape?...sebab nyer diorg ni jaga loyal customer cam aku ni...aku suka reward2 yg dia bg w/pun aku ni hanya aktif mer sms....aku jarang call sebab aku kedekut nak abiskan kredit...huhuhuhu....


pastu...aku dulu selalu sakit ati klu tak dapt call hubby....selalunya memang line ade masalah lah...bz ke hape ke....dan jawapan aku kat hubby?.....CELLLLCCOOOOMMMM.....(buat bunyik cam iklan diorang tu yer)...;)


so...yg ni latest lah reward yg aku dapat dr HOTLINK selain yg biasa dapat tiap2 bulan tu...




1) TQ krn tambah nilai! 500 SMS PERCUMA tlh dimasukkan ke akaun anda...bla bla bla....

--- aku sangat suka kay...ini bermakna aku boleh menjimatkan kredit aku sebab sms aku ditanggung beres....500 tu bnyk kay...aku dapat 300 aritu pun lom abis lagik..ni dah dapat lagi 500.....seronok seronok...


2)Tahniah! Anda dpt RM0.39 kredit PERCUMA utk semua panggilan5minit/lbh yg dibuat pada minggu lepas.....bla bla bla...

-----kan aku dah ckp...aku ni kedekut sket nak buat call ni....cuba klu aku ckp bnyk2...mesti dpt pun bnyk kan....okelah tu dr tak dapat.....en. lalat....jgn nak kecoh ok...klu tak suka.....sila klik pada tanda pangkah di sudut kanan komputer anda!




ha....yg lain2 tu biasalah kan...mmg tiap2 kali top up dapat...memandangkan aku ni loyal customer (lbh dari 3thn guna servis mereka).....so...tiap2 kali aku top up RM 30...aku dapat 90 point...yg mana point aku dah ader lebih dari 1K...nak wat pe ngan point tu ekkkk??...heheheh...kredit yg ada pun tak abis guna...nak redeem watpe kan...


so...simpan sahaja untuk masa terdesak nnt....nak convert ke 365 tu...aku kedekut sayanglah plak charge nak kena bayar RM33 tu...;)....aku rela top up tiap2 bulan...heheheeh

pada yg kata aku tak berduit sebab pakai prepaid...lantak akulah kan...duit aku...suka aku pe aku nak buat...lagi pun watpe lah baya bila bebnyk klu30 hengget sebulan tu pun tak abis2 guna...berbelanja lah ngan bijak kay...bukan dengan berlagak...;)




adios...

1 comment:

MAMA ADIB said...

ha ha

best tul awak guna tak sampai 30inggit sebulan..

kitaorg (me n hb) pun selama ni setia dgn maxis (lebih 10 taun guna) tp ingat nak tukar ke celcom since tmpt keja hb takde 3G..tambah2 skrg boleh maintain number he he tengah berkira2 lagi nie