Nov 12, 2008

myeg services

aku sangat suka...semlm aku renew roadtax kat website myeg...arini aku dah terima...hahahah...dia ckp 3 hari bekerja....ni baru bagus....pastu duit minyak yg RM625 tu...terus masuk akaun...takyah lah nak beratur panjang2 buang masa lelama kat pejabat pos tu...sangat bagus kay....adik aku cakap...3 hari leh dpt duit tp diorg ckp 7 hari...so....tgk lah camner....nanti aku update plak tgk bape hari duit nyer masuk ke akaun yer...

cuma nyer...aku tak sanggup nak wat insuran jer kat situ...sangat bnyk benda nak kena buat....jadik nyer...aku lebih sanggup menapak ke maybank kat seberang jln nun dari dok isik benda alah tu sume....pastu plak....klu suh runner bak buat...diorg charge RM10...tp kena gi amek sendirik duit rebet minyak tu.....TAPI klu korang guna myeg...dia charge total sume2 RM9.75 tapi korang cuma dok kat kusi kat meja korang jer...;).....amacam?....bnyk senang kan?..lg senang klu sanggup isik detail lam borang insuran tu...;)

3 comments:

cik maz said...

iyer...memang senang...delivery & duit masuk lebih awal dari yg dia tulis tu...tak yh penat2 nak q..

MAMA ADIB said...

aku pernah nak try renew guna myeg service tp cam fail hari tu.. tahun depan leh laa cb lagi he he...

BTW lama awak tak update.. g mana?

mazlyna said...

mama adib,

fail gak aritu...tang nak baya...ingat nak guna cash...tp takleh...guna CC...bleh plak dia contact bank...;)....

tak ilang mana...ade keje sket plus tahap kemalasan yang melanda...huhuhu