Nov 7, 2008

Tag lah pulak

addoooiii...phenat tak abis lagik ni...bukak2 mail dapat msg kena tag lah plak....nasib badan....heheehh....ni memang tengah penat ni...baru balik klinik...yg tu cite lain lah ekkk.;)....

bye the way....saya telah di tag oleh isteri kawan saya..;)....walaubagaimanapun...dia ni pun kawan saya gak...cuma kenal suami dia lebih dulu dari dia jer...;)




Tag kali nih rules nyer gini :-
TAG GAMBAR PURE
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this






adoii..ramai nyer nak kena tag...nasiblah yer sape yg kena...;)


cikngah
cikteh
ciksha
unclejay
mama adib
lily
aziah
sheila
asnita
fazlina

5 comments:

ma[z]linda said...

hik hik. akak takley buat laa yg nie.. takde camera. n fon nye camera takley nak transfer kat laptop... hihihihi. tp akak tgh comei skrg. ;p

adidek cemane?

Eta said...

apasal aku kena?
isk.....bahaya tu....muka br bgn tdo...tak kan........

rillys said...

oo tq for the tag :P
i dh kena dgn 4 org including u..tp dh buat..tgklah ekk

cik maz said...

angah punya jawapan sama seperti my twin...ahaks!

mazlyna said...

ish ish ish....tak acilah sume org ni...takpe...jap lagi nnt nak kena tag gak sume2 yg tak buat ni...tag lagik susah as denda....jgn ngelat ha...yg ni takyah letak gambar segala...:)...tunnngggguuuuuuu