Dec 3, 2008

credit card oh credit card

ingat tak posting aku pasal list of task yg aku kena selesaikan dlm satu hari tu....well..salah satu nyer adalah untuk terminate kad kredit....so....berjaya fax kepada mereka on that day tapi takde ape2 feedback...

so..td pagi aku call mereka utk bg tau benda ni sekali lagik...and baaaaaru tadi...dioarang call aku...best jer ayat dia...

"mem, we are going to upgrade your card to gold card since your credit limit is over RM *K and there will be no fee for 5 years"

so....harus kah ku terima pelawaan itu?....huhuhuhuu...dia cakap guna ke tak guna....pun takyah bayar fee for five years...;)

nak ke taknak...nak ke taknak...nak ke taknak....nak nak nak.....huhuhuhuu

2 comments:

Mama Adib said...

pendapatku aa
gold ke silver ker semuanya sama..same goes to annual fee sbb aku punya cc kalau ikutkan memang ada annual fee tp selama ku guna memang depa waivekan fee tu
balik kepada tujuan asal nape cik kak nak cancel.
jgn tergoda dgn benda alah tu keh keh keh
pst :lain laa depa kata kami akan waive u punya interest best jgk tuh
anyway it up to you dear

Amelia said...

cancel jerr.. just maintain 1 CC, incase ada emergency.