Feb 4, 2009

first pregnancy test

semalam aku gi klinik....kunun nak pi bukak buku pink tu.....dah 13 minggu kan...

walaupun dah agak org ramai sebab isnin cuti....tp ku gagahkan jugak sebab nyer ari khamis ade training dan hari ni aku harus selesaikan sume2 utk training besok....

kesudahannya.....aku di klinik kesihatan seharian....9.30 am till 5.30 pm....ade percaya?

percaya jer lah sebab itu kenyataan nyer.....sakit punggung sakit bontot sakit lotot sakit kepala....habis sume sakit....TENSEN....

tapi nak marah kat sape?...memang org RAMAI GILER....sian kat staff sume...dari nurse sampai ke doktor...

dan buat pertama kali nyer....aku dapat MC masa ngandung....huhuuhuh....2 org budak tu dulu....sampai dah sarat pun...aku gi check-up ngan relexnyer...tak pernah dapat MC....habis...takkan nak korban kan cuti tahunan plak kan...dah berkampung kat klinik seharian....

bilalah nak ade hospital bersalin swasta dalam putrajaya ni....ape2 hal pun....aku nak anak2 aku ade cop 16 (PUTRAJAYA)....;)....

1 comment:

Mama Adib said...

mak aih lamanya hu hu hu

boring betul menunggu kan.. tapi nak check up kat private mcm sayang duit lak keh keh