Mar 5, 2009

teringin tapi malu

terasa nak pakai baju ngandung ke opis......tapi aku malu...;)



aci ke rasa camtu?....hahahaha....



kain baju kurung dah sendat....nak wat camner kan....dah 3 kali ngandung...urat dah kembang...;)...tambah2 plak C-Sec....



ingat nak start pakai dari last week lagik....tapi tak gak tergamak lagi nak memakai nyer....tapi klu weekend ke...kuar ngan family ke...memang pakai dah....



cumanyer...lom sanggup nak pakai ke opis jer lagik....huuhuhu



tapi...bila pakai baju ngandung...nampak cam ngados plak....tak nampak sangat perut nyer....tapi bila pakai baju kurung....mengah sehhhh....

2 comments:

Mama Adib said...

wah wah seronotnya perut kecik, idak laa gaduh nak kena fikir teknik nak slimkan perut nanti.

saya kain baju kurung saya he he memang tak lepas dah keh keh (muncit semuncitnya)

SYCLONE said...

pakai je la nak pakai

regardless dah nampak perut ke tidak, anda harus berbangga anyway.