May 3, 2009

homedec @ KLCC

berjaya jua sampai..;)

w/pun hati masih dagdugdag ngan insiden muzzammil...kami masih teruskan ngan perancangan awal...;)

sangat penat kay....dah lama tak buat keje menapak ni....ngalah kan orang bekerja....kami sampai kat KLCC 10.03 (time amek tiket parking).....dan kuar dari KLCC kol 6.45 petang....huhuhu...rehat kejap jer tghari tu......tu pun sebab perut dah meronggeng...;)....pas makan...solat kejap...pastu sambung balik ronda2 cari benda...;)

overall...sangat puas hati...;)

yang berjaya dibeli/booking semalam...

  • kipas untuk bilik tidur budak2 ngan kipas main hall
  • grill, awning dan penghalang nyamuk
  • hood, dapur ngan oven
  • a few kepala paip yang cantek..;)
  • sedikit aksesori untuk toilet

tu jer lah kot....sebab harga yg agak reasonable.....kitchen cabinet jer nak kena pi round2 pasni...lampu2 pun tak beli sebab yg display semlm...cam tak sesuai utk umah kami jer...;)

to my laling....tengkiu very much!....muahhhssss

btw....parking kitorang kena RM23 semalam...sambil memasukkan duit...adik ku yang sorang itu telah membebel di depan mesen yang gemuk pendek itu....huhuhuhu...klu ader yang merekod..letak kat youtube....konpem leh hit...;)

2 comments:

rillys said...

eh...i pun pergi jugak...seronokkan dpt purchase brg2 kat situ dgn harga yg sgt reasonable

mazlyna said...

aa'aah...sangat seronok...brg pun bnyk diskaun..;)....leh booking siap2 and valid for 6mnth to 1 year...;)