Sep 18, 2009

Suprise lagik

seperti thn2 yg lalu...

tiap2 kali raya...pasti jer ada something suprise untuk parents kami yang tercinta...

cuma kali ni...bukanlah suprise macam thn lepas..;)

kali ni...suprise nye adalah...kehadiran adinda doktor di hari raya kami..;)

btw....adik kami di hantar bertugas untuk menyelesaikan houseman nye di hospital melaka...baru jer mula isnin lepas dan sepatutnya...2 minggu awal ini adalah minggu orientasi yg mana jadual kerja adalah 7am-11pm daily....tanpa cuti kay....so...temasuklah hari raya yg bakal dtg ni...

tapi...mungkin sbb rezeki...dia dibenarkan balik utk berhari raya....mujur ade akak nya di segamat...boleh lah tolong amek....plan si kakak nak balik semlm terpaksa di tunda sbb nak suprise kan mak abah...;)

moga mereka selamat sampai dan dapatlah tgk muka ceria mak abah melihat cukup ahli keluarga beraya thn ni...

cuma nye...yg jadi mangsa adalah saya yg dirumah...terpaksa menipu merahsiakan perkara sebenar...;)....mujur saya tidak diizinkan berpuasa.....klu tak...sia2 jer puasa saya...;)

1 comment:

Aleeya said...

Selamat hari raya
maaf zahir batin ya..
cpt2 hapdet gambo raye hehehe