Apr 20, 2010

Aksi Suami Mithali Contest

huhuhuu...tetiba pulak terasa rajin nak join....

Jom Layan!

Syarat-syarat penyertaan

  1. Terbuka kepada semua mummy hehe sebab mummy yg kena pilih gambar2 suami yg mithali bersama anaknya..
  2. Beri keterangan kepada gambar yang dihantar cth disertakan - DONE
  3. Jadi la follower blogshop ummi (mumshoppe.blogspot.com) dan Yati (e-shoppe-aksesori.blogspot.com) ekk (yati adalah penaja bersama utk contest ummi ni) agar dpt tambah kenalan- DONE
  4. Copy n paste banner contest dan letak di sidebar blog anda (linkkan dgn entry contest ni ye) - DONE
  5. Sertakan nama anda, nama suami dan nama anak+umur anak dan email anda untuk memudahkan urusan penghantaran hadiah nnt ya. - DONE
  6. Tinggalkan entry penyertaan anda di bahagian comment entry contest ni ya - DONE
  7. Hadiah??? Aha kepada pemenang, ada untuk mummy, ada hadiah daddy dan ada hadiah juga untuk anak. Best tak?? barulah dikatakan keluargakan?? semua dpt hadiah!!Hadiahpun ada kaitan dgn anniversary ummi :)

Okeh....saya nak tempek 2 keping gambar...;)


gambar ni amek masa balik dari majlis perasmian surau kat umah...tujuan asal nak masuk contest tido si comel tapi tak jadik...;).....masa ni mama nak solat dan mengepam susu....abah melayan sampai anak dan abah lelap sekali...;)

gambar ni plak....abah nyer kena bagi si anak dara makan sebab mama nak masak.....cite penuh ada kat posting yang sini....

kay.....peraturan terakhir...;)

Nama Abah : Muaz Bin Che Kamarrudin
Nama Mama: Mazlyna Binti Abd. Rahman
Nama Anak : Muzfirah binti Muaz (31 Julai 2009)
Emel : mazlyna@gmail.com

ps: we are the M family...;)

1 comment:

UmmuAnis said...

salam mazlyna..dah tgk blog :). Goodluck ye. cuma link kat sidebar tu kena betulkan :) ya. blh amik link kat http://mumshoppe.blogspot.com/