May 19, 2010

meybeng


ada sape2 pernah dapat emel cam kat atas ni?....saya SELALU dapat....dan sayugia di INGAT kan disini yer......JANGAN sekali2 klik kat link yang diberi tu......ni sume emel penipu....emel nak curik duit u all!

saya dah pernah balas emel ni...saya bagi bahasa bunga2 sket kat mamat tu....TAPI....bounce back......address tipu2 jer....dunia I T kan...macam2 bleh buat....

btw....klu nak tau cite orang yang dah pernah terkena....meh gi sini...--> KLIK


ps: ada org maybank tak yang baca blog saya ni?....nak tanya sketlah...pesal selalunya yg jadik kes gini maybank jer?....security teruk sangat ke?....kerap sangat dah jadik....bank lain takde plak dengar.....



3 comments:

ibudhani said...

bahaye nye... so jgn klik meybeng yg dr email ek..

spelling understanding dia pun salah... "undersatanding"

mazlyna said...

yer...bank2 mmg selalu ingatkan jgn klik klu link dari emel....klu nak login....type address mereka terus....

tak pasan pulak dia salah eja...huhuhu...nampak sangat tak pro..

simfonikasih said...

biasalar maz.. meybeng jer yg paling ramai kastemer yg poket juta2