Jun 29, 2010

caring

muzzammil adalah anak yang sangat caring...

dulu.....masa muzzammil baru lahir.....saya berani jer nak tinggalkan muzzammil atas tilam kat atas lantai depan tv sebab saya tau muzaffar takkan usik dia....

tapi bila muzfirah lahir.....its a big NO utk buat perkara yang sama...bila dengar adik nangis.....dia lagi laju nak angkat adik dia dari kita....;)....so....si adik masa kecik...mmg dok dlm playpen jer lah...tu pun kena letak jauh dari katil....klu tak nnt...dia join sekali dok dlm tu...;)

skang bila adik dah mula sebok berdiri......kat mana adik berdiri......cepat2 dia pi letak bantal.....takut nnt adik jatuh..:)......very the caring abang....


bantal dah ready kat belakang adik bila adik nak berdiri kat tangga....

heheheh....yg ni sempat snap dia letakkan bantal kat belakang adik....;)



1 comment: