Jun 1, 2010

sayang adik

ni lah tabiat muzzammil...mesti nak pegang adik klu dia nak tido...mlm2 klu terjaga tengah mlm pun carik adik....mana2 part pun boleh...kaki atau tangan...yg penting boleh pegang...;)

yang si kecik tu pun...klu abang2 nyer pegang.....diam jer dia...klu saya yang bersentuh ngan dia time tgh2 mlm....bergerak dia alihkan badan....tapi....klu lapar...mama jugak yang dicarik....;)

5 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

bagus abang ngah ni...kalu kakak kat umah, asiklah bergaduh ngan adik...skang adik dia pun dah pandai gaduh ngan kakak...pening mak...

mazlyna said...

belum musim bergaduh lagik zan...tunggu adik dah besar sket nnt...;)....skang ni along ngan angah pun dah bleh buat mama nyer kuar anak tekak...;)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

syioknya tgk anak sifat kasih syg antar adik badik ni.. rasa feeling je tgk..alahai..baik sgguh abg syg adik takut adik hlg dr pandangan..hehe

ma[z]linda said...

nape dari atas si yaya tu kepale dia sejibik cam meme?? hehehe. patut laa meme sayang sgt... dah sekepala.... ;p

lily lotus said...

abang takut terhempap adik kot tu. hehe..very loving