May 31, 2010

contest 'BABY & CD'

Rasa macam dah lama tak menjebakkan diri ngan contest2 segala ni.....

so...ni lagi sekali mau cuba nasib...;)...huhuhuhu...untung2 dapat adiah CD...leh tambah koleksi si anak dara...;)

sume tau kan saya ni obses sangat ngan CD2 ni...;)...so....haruslah mencuba nasib...cuma nyer...agak susah mau carik gambar utk bg bukti dia ber CD sebabnya....etika berpakaian saya...sume harus cukup lengkap...baju suar sume wajib pakai...huhuuhu...lg pun abang2 bising klu adik nya tak pakai seluar...;)

k lah....jom layan...tp sebelum tu.....meh tgk syarat2 dulu....



Sempena Mother Day's Sale, Seri Anggun Shop nak buat contest 'BABY & CD' bermula 1-31 May 2010.

Syarat-syaratnya:

~ Terbuka kepada semua blogger
~Mesti jadi follower blog ni
~Copy code banner Seri Anggun Shop & letakkan di side bar blog anda
~Buat 1 entry about this contest & jdkn sticky mode till 31 May 2010
~Dlm entry tu,mst ada gambar Baby beraksi dgn CD kesayangannya
. Tak kisah la nk amik gambar yg mcmana pun, janji pose menarik. Sertakan details ni ye
  • Nama Ibu : Mazlyna
  • Nama Anak : Muzfirah Muaz
  • Umur Anak : 9 bulan++ (31Julai2009)


ok...jom layan gambar2 si anak dara ber CD yang saya pertaruhkan utk contest ini....;)

ni gambar pertama yang dipertaruhkan.....pakai kat luar sbb CD baru sampai....tapi mamanyer yg teruja lebeh sbb first time beli yg minky...;)....ni ala2 test drive lah....huhuhuu......ni entry asal pasal CD ni aritu...


ni plak...gambar kedua yang dipertaruhkan....amek mmg khas utk contest ni....;)....dia muntah dan nak tukar baju....sebelum pakai baju...amek gambar dulu....

anak dara ni skang tgh sebok nak merangkak.....angkat ponggong tinggi dah......tapi tak berami lagik nak gerakkan kakinyer tu...;).....menjulur jugak yg terer.....

oklah....itu lah dia 2 keping gambar utk contest Sri Anggun Shop.....sape yg anak2 ber CD tu...marilah join....

ps: entry melekatlah sampai 31hb...syarat contest kan?...;)....entry baru....sila ke bawah yer....

4 comments:

YUNIZA said...

salam maz...ok penyertaan ditimer...hehehe...
tq sbb join...
anyway good luck!!

fantaghirolynn said...

eh eh.. sama sarung bantal kita

mazlyna said...

yuniza,

tq!

lynn,

sama?....huhuhuhu...

mama zharfan said...

salam ziarah...good luck!