Jul 5, 2010

My Cute Cloth Diapers Contest

Contest Again...;)

*entry melekat sehingga 5 Julai*

kali ni dapat jemputan dari tuan punyer sendiri...;)

klu nak baca detail...sila lah jenguk blog tuan punya contest oke...

wokey....meh saya cite detail cara2 saya simpan CD anak dara yang sangat banyak itu..;).......saya kan suka kumpul2 CD ni....;)......

btw....sebelum saya re-arrange simpanan CD2 ni sebab dah tak muat tempat.....saya simpan macam kat entry ini....

so...bila dah tak muat....haruslah disusun dengan cara lain plak.....

no 1. semua CD Minky saya letak kat dlm drawer ni...;)....maaplah yer....CD saya ada kasta...;)

parking kat atas laci baju abang2nyer
drawer 1
drawer 2
drawer 3

no 2. yang plain CD plak...saya letak kat dalam bakul ni...bakul ni hadiah 6 thn lepas...masa muzaffar lahir...makcik husband hadiahkan pampers yang diisi kat dlm bakul ni....

sebelah bawah bakul....saya letak sume insert yang tak pakai....sebab kebnykkan CD datang ngan 2 insert dan saya hanya pakai 1 insert jer at one time....

insert kat layer bawah
CD2 plain tanpa corak
bila bakul dah tutup
see.....drawer CD kat atas drawer baju abang.....bakul lak dok dlm almari baju anak dara...
oklah....last pic.....pandangan bila pintu almari di buka....;)...

sorrylah yer....almari lom sempat kemas lagi sebab almari baru sampai....tapi sebab contest ni dah nak sampai ke waktu penamatnyer....saya gagahkan jugak mengemas mlm tadi sementara nak tunggu CSI start.....klu tak caye...cuba tgk jam tu kol bape....;)





Jom kita tengok sama ada syarat sume dah ikut ke belum.....

1. jadi follower http://niknadim.blogspot.com serta http://niknadimshopblog.blogspot.com dan letak link kat blog anda. --> DONE
2. letak banner contest ni kat sidebar blog anda + link ke contest ini. --> DONE
3. buat satu entry berkenaan 'My Cute Cloth Diapers Contest' di mana anda perlu menyertakan 1 gambar yang menunjukkan bagaimana anda simpan cloth diapers anak anda, tak kira lah susun dalam almari ke, dalam kotak ke, dalam bakul ke, atau gantung ke...yang penting nak tgk cemana cara susunan tu...senang jer kan. --> DONE

Memandangkan syarat tuan punya contest hanya mau satu gambar....so....saya pilih storage yang ini utk dimasukkan dalam contest...gambar2 lain hanya selingan sahaja sebab klu guna bakul ini sahaja, memang tak muat lah....

4. pastu letak comment dgn menyertakan link ke entry contest kat blog anda. --> DONE
5. contest ini bermula pada 19 Jun hingga 4 Julai 2010. pemenang akan diumumkan pada 6 Julai 2010.


Kepada tuan punya contest, harap terimalah penyertaan saya ini selepas saya baiki yer...TQVM...muahssss...;)

7 comments:

kakyong said...

wah.. byknyer stok CD..

mazlyna said...

banyak...;)....sampai tak cukup space nak simpan.....heheheh....gaya cam anak 2 3 org yg pakai CD...;)

desperate mama said...

ye la... memang sangat banyak... ternganga mulutku... ini memang pembeli cd tegar nih... hehehe...

mazlyna said...

uitsss..tutup mulut...nnt lalat masuk...;)....hehehhe

mama zharfan said...

kagumnya :) good luck!!

SYaMiLa said...

salam...

waaa...byknya koleksi cd...cayala...my gurl nye koleksi tk sampai pun 2 dozen...he3...

mmg comel bakul tu...i like it... =)

good luck...

NikNadim said...

salam ziarah....wow byknyaaa CDs diaa....ikut kasta plak tu...ekekke...good luck k..