Jul 22, 2010

Panggilan kepada peserta my handbag GA

salam....

nampaknyer ade peserta saguhati yang takmo cloth pad itu...:(.....hukhukhuk....sedey tau...

k lah....saya bagi 2nd chance kepada sume peserta....

sape yg minat nak mencuba mengguna cloth pad itu...

sila hantarkan maklumat diri anda utk pengeposan ke emel saya....

sape cepat dia dapat kay......

cotton organic ni mahal tau...kat mesia ni jual lebih 30hengget utk sekeping tu...;)



9 comments:

alawiah raji said...

sy nak boleh tak?hehhhheheh.....(mcm tak boleh je sebab aritu sy punya tak cukup syarat)

nuraarin-life said...

mamalyna

saya baru jer email... sempat tak nak grab hadiah nie??

Momma Mia said...

wah tertinggal keretapi saya rupanya. result dah kluar... saya dtg menyerah diri boleh ker??? hihi malu la pulak

Wansteddy Tales said...

Alamak... baru harini singgah blog. maaf lewat email my detail. Saya pemenang saguhati Handbag GA ni. xsangka menang sebenarnya. Trimas2 ^^ saya dah emailkan my detail ><

Nida said...

Salam Maz..

kalau ada yg tak sudi, Nida amat2 sudi untuk terimanya...hehe :)

mazlyna said...

pada yang dah emel saya bagi alamat tu...tolong bagi address blog anda yer...saya tak kenal..;)

TQ

nadya said...

nak jgk..huhuh...ritu bt entry tpi rupa2 nya da tutup...

anin said...

salam

nakkk


ni blog anin: http://seindahbayu.blogspot.com/2010/07/handbag-give-away.html

yaya said...

yaya nk jugak :(

boley lagi ker??