Oct 15, 2008

kasut

b4 raya aritu...benda yg last sekali beli ialah kasut bebudak...sebab nya...itu muzaffar...sangat bnyk songel...suh pilih kasut...tak berkenan...yg dia nak....kasut yg ader superman, batman, ultraman dan lain2 yg seangkatan dengan nya...

mak ko ni bawak ko shopping kat alamanda...klcc...jusco seremban2....manalah nak jumpa kedai2 yg jual kasut camtu...jenuh round takdak....mak abah ko tak larat lah time2 pose tu nak pi round kedai2 lain...kena carik tempat ber econ gak...huhuhuu...last2....beli jer lah disney nyer sandal...abih cito...

tp dah rezeki dia nak dapat agak nyer kan....masa my cousin dtg kat umah mak last weekend....tengok anak2 dia pakai kasut ultraman...ape lagi....budak tu dok belek segala lah...sian plak kat dia....so...kirim lah kat cousin tu tolong beli...

alkisah nyer...semalam itu parcel sudah sampai...waaaaa...manyak cepat wooo....ari ahad oder...ari selasa sudah sampai....mekacih bebnyk yer mak ya....lain thn boleh kirim lagik...;)... muzaffar sangat gembira kay...

masa bg kat dia beg plastik tu...sebok dok tanye " ape ni ma?"....bila dah bukak..."kasut?...ni kasut airel kan ma?"...hehehe...sian anak den...bila ku cakap dia yang punya....ha....bising ko suh buang tag harga segala sebab dia nak pakai...sangat suka kay....



ni la dia kasut idaman kalbu anak bujang den

posing ngan kasut baru

muka orang yang happy...;)

ha...nampak lampunya?...tu yg dia paling suka tu

muka adik yg bengang...sian dia...dok perati kasut along berkelip2....nanti2lah yer beli adik nyer plak...

8 comments:

lily lotus said...

ahaii nak yg itu jugak..ikut sapelah ni

mazlyna said...

hahhaha...budak2....dah dok terpengaruh ngan kartun....jenuh...baju kasut segala nak kartun gak...

ma[z]linda said...

ish... mcm dah besar je akak tgk japa tu laa.. tinggi nye budak tu! hihi

mazlyna said...

itu lah pasal2...kadang2 tgk gambar dia...cam dah besar nyer budak ni....;)

cik maz said...

apa nie mama...meme punya mana? kata cik ngah jer asyik bli utk papa...huhu

mazlyna said...

alaaaa...adik nyer aitu takde contoh saiz nak bg kat makya...pa punya agak2 saiz si airel...nnt2 beli lah utk adik plak...;)

sHa said...

kak lyn,
sile jgn bagi sofea nampak kasot neh ye.
dia dah lame sgt ngidam kasot ultraman.
perang dunia ke3 nnt
huhu.

mazlyna said...

waaa...abis lah camni...pa takmo dah pakai kasut lain....kasut ni jer dia pakai gi mana pon...kasut raya nyer aritu...tak heran dah pon...