Nov 1, 2008

BOLOS

si kecik ini adelah peminat tegar cite BOLOS ni ha....masa puasa aritu...mmg hari2 dia dok ngadap benda alah ni sbb ari2 ade marathon time dekat2 nak buka tu kan.....konpem dia dok diam situ tengok ngan kusyuk nyer...klu iklan pun...dia marah gak...hahhaahha....so ari khamis tu lah baru terjumpa balik cite ni dan dia pun dengan kusyuk nyer terus ngadap...

leka tu nengok....siala lah abaikan garis2 kat tv tu...dekoder astro tu bermasalah...lom sempat lagik nak wat pe2...bukan tv yg problem ekk sbb bila tukar ke video atau tengok dvd...ok jer...aritu balik sban...lupalah plak nak angkut decoder astro yg ader terlebih kat umah tu....

part yang dia paling suka ...tengok orang jatuh...hahahaha..bisinglah mulut dia cakap bila tengok....pastu..."maa......atuh(jatuh)..."...;)


1 comment:

rillys said...

kekeke..my kids pun suka tgk bolos ni..siap wat aksi angkat kaki tu ;)