Apr 10, 2010

hak milik si anak dara

ok...meh nak tayang share sket CD2 bercorak untuk si anak dara nan sorang....CD yang berjaya di jual berjumlah 11.....gantinya pun 11 gak...maka saya tak terkurang ape2...so...rutin pun cam biasa....taklah terkejar2 lagi bila selesai proses pre-wash nyer nnt...;)


ini 5 set yang baru dapat dlm kotak tu...;)...brand happy flute....saya beli kat sini....


yang ni plak....brand qqbaby....ingat lagi cd ni?....alaaaaa....kes sengal aritu...;)...beli kat sape?...biarlah rahsia...tak baik bukak aib orang w/pun si tukang jual marah kat saya sbb buat entry camtu......yg dia risau watpe...bukan saya bagi tau seantaro mesia ni saya beli kat dia kan?...;)

yang ni plak brand sunnybaby.....yang ni pun beli di luar perancangan...saya oder romper utk si anak dara...tp stok tak sampai2...alang2 dah bayar...;)...tukar ngan CD jer lah...;)...beli dimana?...beli di sini...

yang ni brand groovy bunz.....dari australia.....beli sebab nak gak rasa yang imported punya....hahahhaah.....saya beli kat sini....

well...yang last ni.....ni spesel punya....original dari canada....jenuh kawan saya tu tunggu......ni lah CD nyer yang saya plan nak rembat kat ebay tapi tak jadik tu....ambiklah satu set ngan dia....nak merasa....;)....ambik corak ni sbb yg lain2 corak yg dia ada tu saya dah ada....

hmmmm.....komen pasal CD2 ni...nnt2 lah yer...panjang sangat dah entry ni...priview kita buat kemudianlah yer...;)

adioosss

4 comments:

lily lotus said...

minat betul u dgn cd2 ni ekk. nanti bagi taulah pro n cons nya. kotlah i ada baby baru nanti. hehe

amynorsyazmi said...

Apa kata cuba CD with leakguard pulak. Dijemput singgah http://fxonlineshop.blogspot.com

passionmom said...

la ni ade jugak sales kat www.niceclothdiaper.com
sy baru beli 4 sets.... happy la.

mazlyna said...

waaa...best nyer....buy 1 free 1...rasa2 yg tu kualiti elok sket kot sbb tu mahal...;)...mujur stok dah bnyk...klu tak....mau gak tergoda..;)