May 6, 2010

i loiked!

setelah ader sesi mencuci...haruslah ade sesi melipat kan?......keje yang saya sangat suka....huhuhuhu....sangat best tau perasaan itu...;)



almost sume koleksi ader kat sini......yang dibasuh itu.....adelah 3 ke 4 set yang dah selamat dipakai sebelum sesi mengemas ini...;)

btw....sangat berbeza ngan gambar dulu?...;)......plain dah bnyk di letgo bg menggantikan yg bercorak.....

lagi 2 3 bulan...sudah pulang modallah belanja membeli CD2 ni....sbb sejak dia lahir...tak beli pon DD....TAPI.....klu nak tau jimat ke tak...kenalah tanya ngan abah nyer....;).....saya beli sebab saya suka soping....huhuhuh....lagipun anak dara ni low maintannace...yerlah...takyah beli susu sume kan....ape salah nyer shopping lain utk dia....ala2 cam beli baju gitu...;)


1 comment:

Yong Azira said...

Hi, berminat untuk menambah koleksi CD, jemputlah jengok ke http://littlehanis.blogspot.com