Jul 1, 2010

imam muda

cite yang saya lupa nak buat entry...;)

masa balik dari taman burung aritu.....kitorang lalu ikut masjid negara....masa gi lalu ikut parlimen...

so....masa on the way tu....saya nampak satu group anak muda....ayat...takleh tahan....tapi takkan nak pakai budak plak kan...lagi lah tak sesuai....saya rasa2 cam kenal tapi tak ingat...;)....tetiba ternampak lagi sorang dok berlari2 anak.....terus saya cam siapa mereka...

huhuhu....haruslah kan...group imam muda.....ni sape2 lom kawen.....boleh pilih2....ni lah stok2 suami yg patut di carik...;)



tapi kan.....saya tak sukalah diorang wat stail cam lain2 realiti tv punya show...ape salah nyer simpan sume...pastu umukan yg terbaik...so....kira cam kumpul sume markah lah....takyahlah sebab GPA tak bagus terus buang.....tengoklah masa CGPA...baru best camtu....;)

bagi kelainan sket kat realiti tv show.....

sejak ada rancangan ni...tertinggal sudah rancangan yg sama time nyer kat tv3 tu...nak tengok online tak sempatlah pulak.....


2 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ye kak...saya stuju tu...simpan seme...cari yang TERBAIK antara yang baik...MENDA NI BAIK KAN...sib baik ai dah kawin tau...:P

mazlyna said...

huhuuuhu...sib baik dah kawen ekkk zan...klu tak............(sila isi tmpt kosong..;))